Sức KhỏeKhông có phản hồi

default thumbnail

7:20 Îngrijorarea și anxietatea cresc cu rezultate pozitive

Decizia lui Mylan de a ieși cu propriul său generic nu este neapărat atât de unică, a remarcat Holbrook. "Este destul de obișnuit ca un medicament de marcă să producă ceea ce se numește generic autorizat atunci când alți generici intră sau sunt deja pe piață. Aceștia pot percepe un preț mai mare pentru medicamentul de marcă, apoi pot intra pe piața genericelor și pot concura cu alte medicamente generice [de asemenea]."

Ceea ce este neobișnuit, totuși, "este că Mylan creează un generic autorizat în absența concurenței generice," el a https://harmoniqhealth.com/ro/urotrin/ adăugat. "Sună ca o mișcare bună de PR – ar putea fi – și ar putea fi [o modalitate de a] îndepărta alte generice."

Creșterea prețurilor ca aceasta este doar un simptom al unei probleme mai mari, potrivit John Meigs Jr., MD, președinte ales al Academiei Americane a Medicilor de Familie. "Vedem prea multe exemple de droguri cu aproape un monopol asupra producției, iar prețurile sunt într-un fel scăpate de sub control," a spus el într-un interviu telefonic. "Este foarte dificil pentru un pacient să poată cheltui 500 de dolari pentru un medicament, mai ales atunci când vorbim despre medicamente despre care știm că sunt destul de ieftine."

Grupurile de medici răspund

Grupurile de medici au fost în general critice cu privire la creșterea prețului, deși în diferite grade.

American Medical Association (AMA): L-a îndemnat pe Mylan să "face tot ce poate" să frâneze prețul. "Având mulți părinți obligați să cumpere două sau mai multe seturi de EpiPens doar pentru a-și păstra copiii în siguranță, costul ridicat al acestor dispozitive poate fie să le țină la îndemâna oamenilor care au nevoie, fie să oblige unele familii să aleagă între EpiPens și alte elemente esențiale," Președintele AMA, Andrew Gurman, MD, a declarat într-o declarație

Academia Americană de Pediatrie (AAP): grupul a spus-o "este extrem de îngrijorat că unele familii vor rămâne fără acces la acest medicament important," Președintele AAP, Benard Dreyer, MD, a declarat într-o declarație. "Sunt necesare soluții urgente. Acum este momentul ca toate părțile interesate – familii, medici, producători, distribuitori, plătitori și agenții guvernamentale precum Administrația pentru Alimente și Medicamente – să acționeze rapid pentru a atenua dificultățile financiare cu care se confruntă familiile.

Academia Americană de Alergie, Astm & Imunologie (AAAAI): a fost nevoie de o abordare mai conciliantă. "AAAAI salută anunțul de la Mylan … că vor avea în curând un autoinjector de epinefrină generic disponibil la un cost mai mic (aproximativ 300 USD pentru un pachet de două) decât EpiPen," a declarat vicepreședintele executiv al AAAAI Thomas Casale, MD, într-o declarație. "Implorăm toate părțile implicate în fabricarea, aprobarea și distribuirea acestei alternative, precum și a oricărui alt produs echivalent în curs de dezvoltare, pentru ao pune la dispoziție cât mai curând posibil. Îmbunătățirea rezultatelor pacienților necesită acest angajament comun pentru accesul pacientului."

Congresul sare în frâie

Membrii Congresului se implică, de asemenea. "Am dori mai multe informații pentru a înțelege prețul Mylan pentru EpiPen și modul în care compania se asigură că pacienții care suferă de urgențe alergice au acces la aceste produse de salvare," Membrii democrați ai Comitetului pentru Energie și Comerț al Camerei au scris într-o scrisoare către Bresch. "În plus, vă rugăm să explicați de ce Mylan a ales să autorizeze un produs generic față de reducerea costului mărcii sale EpiPen."

Democrații – inclusiv reprezentantul Frank Pallone (D-N.J.), Membru de rang înalt al comitetului, au cerut și președintelui comisiei Fred Upton (R-Mich.) Să organizeze o audiere în septembrie cu privire la această chestiune. La rândul lor, republicanii din comitet au trimis o scrisoare comisarului FDA, Robert Califf, MD, menționând că sunt "îngrijorat de lipsa concurenței generice pe piața auto-injectoarelor de epinefrină" și solicitând FDA să răspundă la o listă de întrebări despre procesul de aprobare legat de EpiPen și de concurenții săi.

O altă scrisoare către Mylan a provenit de la Comitetul de Supraveghere a Camerei și de Reformă a Guvernului – semnată atât de președintele republican, cât și de democratul de rang înalt – cerând comunicări interne legate de prețurile EpiPen.

În Senat, un grup de 20 de senatori democrați conduși de Elizabeth Warren (D-Mass.) Au trimis o scrisoare către Bresch pentru a solicita informații detaliate despre piața EpiPen, precum și programul companiei de a oferi EpiPens gratuit școlilor.

"EpiPen … a devenit atât de exorbitant de scump, încât accesul la acest produs combinat de salvare a vieții este în pericol pentru mulți americani," au scris senatorii, adăugând că cupoanele de reducere ale companiei și alte programe s-au ridicat la un "joc complex de coajă … Când pacienții primesc asistență de coplată pe termen scurt pentru medicamente scumpe, aceștia pot fi izolați de creșterea prețurilor, dar companiile de asigurări, guvernul și angajatorii încă suportă povara acestor prețuri excesive."

Senatorul Chuck Grassley (R-Iowa), președintele Comitetului judiciar al Senatului, i-a scris, de asemenea, lui Bresch adresându-i întrebări similare, spunând că este îngrijorat că creșterea prețului ar putea limita accesul la medicamente.

Grupul de susținere a consumatorilor Public Citizen a intrat, de asemenea, în act, prezentând pe 30 august o petiție semnată de peste 700.000 de persoane la sediul central al Mylan, lângă Pittsburgh. Petiția cerea o reducere imediată a prețului EpiPens. "Suntem aici astăzi din cauza lăcomiei corporative," Rick Claypool, cercetător la Public Citizen, a declarat în timpul petiției, menționând că compania câștigă 1 miliard de dolari pe an numai din EpiPens.

Chestiunea s-a răspândit chiar în politica prezidențială, candidata democratică Hillary Clinton lansând vineri un plan pentru a face față reducerii prețurilor pe piața medicamentelor eliberate pe bază de rețetă. Planul prevede supravegherea consumatorilor la agențiile de sănătate publică și agențiile care reglementează concurența pe piață; supravegherea ar include determinarea a ceea ce constituie "nejustificat, anormal" creșterea prețului medicamentelor și aplicarea de penalități financiare companiilor care cresc prețurile la nivelurile respective.

În calitate de companie, Mylan nu este străină de controverse. Compania a luat căldură în 2014 când a anunțat o "inversiunea corporativă" – un plan de a-și muta sediul oficial în Olanda pentru a-și reduce sarcina fiscală. Și pachetul de compensare de 19 milioane de dolari pentru Bresch, fiica senatorului Joe Manchin (D-W.Va.), A fost, de asemenea, criticat. (Manchin a promis săptămâna trecută să revizuiască răspunsul lui Mylan la controversa EpiPen și și-a exprimat alarma cu privire la creșterea prețului produsului.)

Bresch a fost supusă focului în 2008 pentru că, în mod fals, a susținut că a obținut o diplomă de MBA la West Virginia University, într-un scandal care a răsturnat în cele din urmă președintele școlii și alți alți oficiali de top.

Mylan nu a răspuns la o cerere de comentariu la această poveste.

PodMed Double T este un podcast săptămânal de la Texas Tech. În aceasta, Elizabeth Tracey, directorul de presă electronică pentru Johns Hopkins Medicine, și Rick Lange, MD, președintele Centrului de Științe ale Sănătății al Universității Texas Tech din El Paso, analizează cele mai importante povești medicale ale săptămânii. O transcriere a podcastului se află sub rezumat.

Subiectele din această săptămână includ testarea mutațiilor cancerului de sân, tratamentul alergiilor la arahide, utilizarea aspirinei pentru prevenire și testarea FIT pentru screeningul cancerului colorectal

Note de program:

0:45 Tratați cu ușurință copiii pentru alergie la arahide?

1:46 A fost capabil să reducă răspunsul cu 21%

2:44 Nu a apărut la fel de bun ca alte metode

3:12 Test imunochimic fecal în cancerul colorectal

4:15 Dacă nu veți folosi colonoscopia, faceți-o anual

5:20 Recomandări USPSTF pentru mutații BRCA

6:20 Autosomal dominant

7:20 Îngrijorarea și anxietatea cresc cu rezultate pozitive

8:22 Riscul de sângerare cu aspirină

9:22 Peste 4400 de sângerări majore

10:22 Implică pacientul în decizie

11:20 Folosiți EHR pentru a angaja

12:19 Sfârșit

Transcriere:

Elizabeth Tracey: Cine ar trebui să fie testat pentru mutații frecvente ale cancerului de sân?

Rick Lange, MD: Prezicerea riscului de sângerare cu utilizarea aspirinei.

Elizabeth: Există o modalitate de a trata eficient și ușor alergia la arahide la copii?

Rick: Și evaluarea cancerului colorectal fără colonoscopie.

Elizabeth: Despre asta vorbim săptămâna aceasta pe PodMed TT, privire săptămânală despre titlurile medicale de la Texas Tech University Health Science Center din El Paso. Sunt Elizabeth Tracey, jurnalistă medicală la Johns Hopkins, iar acest lucru va fi postat pe 8 martie 2019.

Rick: Și eu sunt Rick Lange, președintele Centrului de Științe de Sănătate al Universității Texas Tech din El Paso, unde sunt și decan al Școlii de Medicină Paul L. Foster.

Elizabeth: Rick, aș vrea să mă adresez Jurnalului Asociației Medicale Americane și să arunc o privire la cea pe care am servit-o. Există o modalitate de a trata cu ușurință copiii pentru alergia la arahide? Aceasta este o mare problemă, o problemă în creștere și despre care am vorbit în mai multe rânduri. Cel mai recent, am vorbit despre hrănirea copiilor cu cantități mici de proteine ​​de arahide în copilărie și de a vedea dacă asta le poate ameliora alergia la arahide. În acest caz, au folosit ceva diferit. De fapt, au folosit o abordare transdermică pentru a vedea dacă își pot reduce răspunsurile alergice la proteina de arahide.

Acesta a fost un studiu randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo, efectuat la 31 de state și cinci țări – atât de bine – cu un N de 356. Niciunul dintre acești copii nu a avut reacții anafilactice severe în trecut, deși erau alergici la arahide. Au folosit un mic plasture pe acești copii cu o doză de 250 mcg de proteine ​​de arahide. Au făcut-o timp de 12 luni și apoi au făcut o provocare. Practic, ceea ce au aflat a fost că această terapie cu plasture de arahide de 250 mcg a reușit să reducă răspunsul cu 21,7%. Nu a fost semnificativă statistic. Chiar dacă, totuși, nu a îndeplinit acest lucru, se pare că această terapie pe care o numesc imunoterapie epicutană ar putea fi eficientă.

Rick: Am vorbit și despre alte două moduri. Una este o imunoterapie orală, iar cealaltă este sub limbă sau imunoterapie sublinguală. Acest plasture de arahide este un nou mod de administrare a imunoterapiei. Acum părea că este benefic. Rata de răspuns la cei care au primit placebo a fost de aproximativ 14% și a celor care au primit patch-ul de aproximativ 35%, dar cu siguranță nu a atins standardele statistice pe care autorii și FDA au convenit-o anterior.

Đóng Bình Luận